Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollot

Määräaikais- ja kausihuolloilla teemme ajoneuvostasi turvallisemman.

Auton merkki- ja mallikohtaisen huolto-ohjelman noudattaminen varmistaa ajoneuvosi turvallisen toimintakunnon ja ehkäisee ennalta suurempia ongelmia. Esimerkiksi jarruhuolto laajan määräaikaishuollon yhteydessä voi säästää tulevaisuudessa suuriltakin menoeriltä, samoin kuin voimakkaasti yleistyneen automaattivaihteiston öljynvaihto säännöllisin väliajoin. Otamme huomioon myös pohjoisen ankarien olosuhteiden vaatimukset ennakoivan huoltotoiminnan yhteydessä.

Suoritamme määräaikais- ja kausihuollot ammattitaidolla merkistä ja mallista riippumatta tarkasti valmistajan määrittelemää huolto-ohjelmaa noudattaen. Suoritamme puolestasi myös katsastuskäytön aina kun käyttöönottopäivämäärä sen mahdollistaa, tästä veloitamme vain katsastukseen liittyvät viranomaismaksut.

 

EU:n ryhmäpoikkeusasetus mahdollistaa uusien, takuunalaisten autojen huoltamisen ilman pelkoa takuuoikeuksien menettämisestä.

Saat meiltä huolto-ohjelman läpikäynnistä aina kattavan raportin, joka perustuu valmistajan määrittelemään huolto-ohjelmaan

Käytämme ainoastaan autoosi tarkoitettuja ja suunniteltuja, alkuperäislaatuisia varaosia

Myönnämme poikkeuksetta takuun sekä varaosille että asennustyölle

Kirjaamme huoltotoimenpiteet tarvittaessa myös autovalmistajien sähköisiin huoltokirjoihin

Nykyaikainen diagnostiikkalaitteistomme tukee myös uudempien tai erikoisempienkin autojen vianmääritystä

Käytämme autosi katsastuksessa huollon yhteydessä veloituksetta (veloitamme vain viranomaismaksut)

Olet valmiina lähtöön huolletulla ja katsastetulla ajoneuvolla, joka on sekä mekaanikkomme, että katsastusmiehen tarkastama


Ajankohtaista