Autohuolto

Autohuolto

Ilmastointihuolto ja -korjaukset

Ilmastointilaitteen tehtävä on pitää ajoneuvosi sisäilman lämpötila sopivana ulkolämpötilasta riippumatta.

Ilmastointilaitteesta on mukavuuden lisäksi muitakin hyötyjä: viileä sisäilma parantaa kuljettajan vireystilaa, ja kuivattava vaikutus poistaa tehokkaasti huurua ikkunapinnoilta. Kyseessä on siis myös turvallisuuteen vaikuttava järjestelmä. Autojen ilmastointijärjestelmän rakenteesta ja kylmäaineen ominaisuuksista johtuen kylmäainetta poistuu järjestelmästä vuosittain yleensä vähintään 10%, ja tämän vuoksi ilmastoinnin täyttöhuolto on tehtävä 24kk välein merkistä ja mallista riippumatta. Riittämätön kylmäainemäärä johtaa myös kompressorin rasittumiseen, joka voi edelleen aiheuttaa turhia ja hinnakkaitakin korjauksia. Ennakoiva huolto on siis kaikin tavoin ehdottoman suositeltavaa. Ilmastointihuoltoon pääset jopa aikaa varaamatta.

Autosähkötyöt ja vikadiagnostiikka

Sähkövian tai toimintahäiriön ilmetessä ammattiapu on usein ainoa ratkaisu.

Nykyaikaisen henkilö- tai tavara-auton sähköjärjestelmä on äärimmäisen monimutkainen. Järjestelmä sisältää useimmiten väylätekniikalla toteutettuja ohjausjärjestelmiä, joita ovat esimerkiksi ajonvakautus, kuljettajan avustinjärjestelmät, mukavuuselektroniikka tai turvavarusteet.

Näin me toimimme:

 1. Kokenut ja koulutettu henkilökuntamme suorittaa vianmäärityksen mahdollisimman perusteellisesti ennen korjaustyön aloittamista.
 2. Korjaamomme on varustettu nykyaikaisilla ja monipuolisilla mitta- ja diagnostiikkalaitteilla, jotka toimivat vianmäärityksen välttämättömänä tukena.
 3. Olemme poikkeuksetta yhteydessä, ja annamme mahdollisimman tarkan kustannusarvion ennen uusien komponenttien tilaamista ja varsinaista korjaustyötä. Emme järjestä yllätyksiä jälkikäteen.
 4. Haemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun ongelmaan.

Moottori- ja vaihteistotyöt

Vahva osaamisemme mahdollistaa vaativatkin moottori- ja vaihteistotyöt.

Laajan toimittajaverkostomme tuella etsimme moottorin tai vaihteiston myös erikoisajoneuvoihin ja ennen kaikkea kilpailukykyiseen hintaan. Kunnostamme myös automaattivaihteistot, erikoisalana USA-ajoneuvojen vaihteistot. Teemme tarvittaessa myös haastavampia teknisiä muutoksia harrasteajoneuvoihin.

Näin me toimimme:

 1. Korjaamme silloin kun se on järkevää, ja vaihdamme silloin kun korjaaminen ei enää kannata.
 2. Etsimme osat aina kilpailukykyiseen hintaan, ja käytämme tarvittaessa myös takuulla varustettuja käytettyjä komponentteja.
 3. Teemme aina asiakkaan kannalta mahdollisimman kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun.

Katsastuspalvelu

Katsastamme ajoneuvosi huolto- ja korjaustyön yhteydessä aina ilman erillistä veloitusta.

Pääset helpommalla, kun katsastamme autosi heti huolto- tai korjaustyön jälkeen. Olipa kyseessä vuosikatsastus, jälkitarkastus, rekisteröinti- tai muutoskatsastus, teemme tarvittavat toimenpiteet ja voit noutaa meiltä katsastetun auton.

Näin me toimimme:

 1. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ratkaisee ajoneuvosi ongelmat.
 2. Katsastamme auton puolestasi huollon jälkeen (veloitamme vain viranomaismaksut).
 3. Et jonota turhaan monella tiskillä, autosi on valmiina lähtöön.

Rengas- ja vannepalvelut

Hyvillä renkailla lisäät ajoneuvosi turvallisuutta.

Valikoimistamme löydät sopivan vaihtoehdon niin henkilö- ja pakettiautoon kuin harrastepeliinkin, Nokian Hakkapeliitasta valkosivu-Cokeriin. Meillä on myös kattava valikoima vanteita ajoneuvomallista riippumatta.

Näin me toimimme:

 1. Suosittelemme ajoneuvollesi hinta-laatu -suhteeltaan parhaat mahdolliset renkaat ja vanteet.

Kuluneet renkaat heikentävät merkittäväsi ajoneuvosi turvallisuutta. Lain mukaan kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden on oltava vähintään 1,6 mm, mutta vesiliirtoriskit lisääntyvät usein alle 4 mm:n renkailla ajettaessa. Talvirenkaissa pääurien syvyyden on lain mukaan oltava vähintään 3 mm. Suositeltava urasyvyys talvirenkaalla on vähintään 6 mm.

Sijaisautopalvelu

Sijaisautopalvelumme helpottaa elämääsi autohuollon aikana.

Asiakkaidemme käytössä on huoltojen ajalle useita henkilöautoja, ja yritysasiakkaillekin voimme tarjota korkean pakettiauton lainaan.

Näin me toimimme:

 1. Tuo autosi meille huoltoon.
 2. Ajele sijaisautolla mukavasti kotiin.

Varusteasennukset

Tarvitsetko lisää kuljetuskapasiteettia tai lämpöä matkustamoon?

Suoritamme esimerkiksi vetokoukku- ja lämmitinasennukset ammattitaidolla. Defa- ja Calix-lämmitintuotteilla, samoin kuin Brink/Thule -vetokoukuilla on vähintään kahden vuoden takuu.

Autolasipalvelut

Kulunut tuulilasi haittaa merkittävästi näkyvyyttä, oli sitten kirkas tai pimeä vuodenaika.

Haljennut tuulilasi on turvallisuusriski myös kolaritilanteessa, koska nykyautojen liimakiinnitteiset tuulilasit ovat olennainen osa kantavaa korirakennetta. Haljennut tai kulunut tuulilasi on myös hylkäysperuste katsastuksessa.

Näin me toimimme:

 1. Vaihdamme ja korjaamme autolasit merkistä tai mallista riippumatta.
 2. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä palveluntarjoaja, ja teemme tarvittaessa puolestanne vahinkoilmoituksen.

Lähes kaikissa lasivakuutuksissa korjaaminen on asiakkaalle täysin maksuton toimenpide, eikä siitä peritä omavastuuta!

Opetusvarustusasennukset

Kaipaako jälkikasvu, kummityttö tai -poika ajo-opetusta?

Asennamme ajoneuvosi opetuskäyttöön, ja vuokraamme opetusvarusteet kiinteään hintaan vuokra-ajasta riippumatta. Käytämme poljinmalleja ja asennusvarusteita, jotka eivät edellytä turhien reikien poraamista ajoneuvon rakenteisiin.

 1. Pyörähdä teoriakokeessa ja tee opetuslupa-hakemus.
 2. Tuo autosi meille opetusvarustusasennukseen.
 3. Ei muuta kuin liikenteeseen laatuaikaa viettämään.

Opetuspaketin kiinteä hinta sisältäen asennuksen ja vuokran nyt vain 299,00€!


Ajankohtaista